neděle 11. června 2017

Udělej si sám

Líbí se Vám typ moderního dortu s barevnými čokoládovými peříčky?
Tento trend začal ruský designer KALABASA  a naleznete jej na instagramu
 kalabasa_feathers_cake .
Podíváme se jak na to.

Potřebujeme dvouvrstvý dort s bílým krémem,bílou čokoládu,potravinářské barevné pasty růžovou,žlutou,tyrkysovou a fialovou.
Lžíci,pergamenový papír,nůžky,štětec,noviny,zdobící sáček.



Na pergamen dáte lžíci obarvené čokolády a štětcem jej rozetřete do požadovaného tvaru.
Výška by měl být  delší,nežli je jedna vrstva dortu.






To samé uděláte se všemi požadovanými barevnými peříčky.



Poté dáte čokoládová peříčka zatuhnout.
Na noviny si položíte dort a namoče jej do rozpuštěné barevné čokolády a postříkejte povrch dortu.
Opakujte to s ostatními barvami





 Z pergamenu odloupněte stěrkou nebo nožem zatvrdlá peříčka a pozor na lámání na konci.


 Naplňte zdobící sáček bílým krémem a naneste na peříčko na té straně,kterou leželo na pergamenu.




Nalepte na dort do požadovaného tvaru.



Foto a  recept: ERIN GARDNER FOR  THE CAKE BLOG


Žádné komentáře:

Okomentovat